Maďarsko, 5 denní relax v lázních

Lážně v MaďarskuMiskolc-Tapolca – v termínu 30.6. (Ne) – 4.7. (Čt), 5 dní se snídaní za 2.560,-.

Penzion se nachází v blízkosti Jeskynních termálních lázní v klidové zóně, lázně jsou evropským unikátem, nedaleko se nachází i centrum města Miskolc-Tapolca, které je vzdáleno cca 7 Km od města Miskolc. Termální voda je vhodná k léčbě dýchacích cest, krevního oběhu, cévních onemocnění.

Kryté jeskyní bazény jsou spojeny s venkovními bazény, termální voda o teplotě 30 – 33°C. Unikátní mikroklima lázní a okolního přírodního parku je účinný lék na onemocnění dýchacích cest a stres. Park neslouží jen k procházkám, v zábavném parku najdete bobovou dráhu (800m), lanové centrum a jezero s lodičkami.

Výlety: město Miskolc (hrad Diósgyőr, galerie, kostely), lázně Lillafüred, malebné jezero Hámori, vodopády Szinvy, lesní železnice, jeskyně Aggtelek, Forrás a István, vinařská oblast Tokaj – vinné sklepy s ochutnávkou, některé staré více než 300 let. Služby a vybavení: terasa, jídelna, možnost zapůjčení kol – zdarma, slevy na vstupenky do lázní, zábavného parku, bobovou dráhu, muzeí a hradu v Miskolc.

Udělejte radost svým dětem a jeďte do Disneylandu

Disneyland a Paříž v termínu 13.4. (So) – 14.4. (Ne), 2 dny se snídaní za 4.490,-.

Program zájezdu
1. den:
v pozdních odpoledních hodinách odjezd z ČR, noční přejezd do Francie.

2. den:
ráno příjezd do Paříže, program s průvodcem, pěší procházka kolem nejznámějších centrálních pařížských památek (Notre-Dame, Louvre, Place de la Concorde, Champs-Élysées, Vítězný oblouk, Martova pole, Eiffelova věž – individuálně možnost návštěvy některého z muzeí či galerií), fakultativně projížďka lodí po Seině. V pozdních odpoledních hodinách přejezd na ubytování, nocleh.

3. den:
po snídani odjezd do Disneylandu – celodenní individuální volno v zábavním parku. Vstupné do obou částí Disneylandu umožňuje využití všech dostupných atrakcí a návštěvu studií Walt Disney Studios. Odjezd z Disneylandu dle aktuálního programu parku v pozdních večerních hodinách.

4. den:
příjezd do ČR v dopoledních hodinách.

To nejlepší z Budapešti + TERMÁLNÍ LÁZNĚ

Poznávací zájezd – To nejlepší z Budapešti + TERMÁLNÍ LÁZNĚ (autobusem) – Termín 11.11. – 12.11.2017 se snídaní za 2.390,-.

Vypravte se do Maďarska na poznávací a relaxační zájezd s průvodcem, během kterého uvidíte to nejzajímavější z Budapešti. Obdivovat můžete krásy Královského paláce, Rybářskou baštu či současnou budovu Parlamentu. A nakonec se odměňte horkou koupelí v termálních lázních Széchenyi.

V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně.

Technické Muzeum Sinsheim 1.550,-

Zajeďte se podívat do technického Muzea Sinsheim, které najdete v městečku Sinsheim, vzdáleného 500 kilometrů od Prahy. V termínu 15.7. za cenu 1.550,-.

Těšit se můžete na řadu zajímavostí jako je velké nadzvukové dopravní letadlo, historické automobily, lokomotivy, tanková technika z druhé světové války, obrněná vozidla

Za podívanou stojí i 3D kino a děti ocení i velké hřiště s řadou prolézaček.

Stránky muzea můžete navštívit na adrese: http://www.technik-museum.de/museum_sinsheim_deutsch.html

Relaxační víkend Rajecké Teplice

Odpočiňte si v lázních na Slovensku, Rajecké Teplice v termínu 16.6. – 18.6.2017 s polopenzí za 3.990,-.

Slovenské lázně Rajecké Teplice leží uprostřed jehličnatých lesů Strážovských vrchů a Malé Fatry. Termální prameny s teplotou 38°C jsou známy pro své léčivé účinky. Objekt vytváří ideální podmínky ke strávení aktivního odpočinku a regeneraci pohybových schopností.

Lázeňský dům Aphrodite se nachází ve středu městečka, kde se nachází 2 termální venkovní bazény, další bazény lze navštívit ve vzdálenosti 7 kilometrů. Lázeňský dům Malá Fatra *** se nachází cca 60 m.

V okolí řada možností kam se vydat na výlet, lze navštívit hrad Likava, Rajecká Lesná, Čičmany nebo město Žilina.

Legoland a pohádkové zámky

Potěšte své děti a vypravte se do Legolandu. Termín 3.6. – 4.6.2017 se snídaní za 3.390,-.

Odjezd brzo ráno. První den návštěva pohádkového zámku Neuschwanstein, vstupné 380,- není zahrnuto v ceně, děti do 18 let zdarma.

Druhý den je v plánu celodenní pobyt v Lagolandu. Vstupné zahrnuto v ceně. K dispozici více jak 50 atrakcí. Při stavbě bylo použité více jak 50 miliónů standardních Lego kostiček a atrakce rok co rok přibývají. Návrat zpět do ČR je kolem půlnoci.

Zábavní park Německo 1.790,-

Jednodenní výlet do zábavního parku Europa Park dne 17.6. za cenu 1.790,-. Cena zahrnuje dopravu a technický doprovod. Cena nezahrnuje vstupné.

Zábavní park leží poblíž města Freiburg a jedná se o jeden z nejhezčích parků o velikosti 70 hektarů.

Vyznavači této zábavy tu najdou plno adrenalinových atrakcí, na své si ale přijdou i malé děti, pro které tu jsou připravené menší atrakce. Největším lákadlem je horská dráha Silver Star, která je nejvyšší v celé Evropě. Mezi další zajímavé atrakce patří třeba vodní dráha Poseidon a Atlantica Supersplash, horská dráha v úplné tmě Eurosat.

Všechny aktrakce lze při zaplacení vstupného užívat zdarma, bez omezení a celý den. Bližší info na adrese: www.europapark.de.

Paříž nejen pro zamilované

Poznávací romantický pobyt Francie, Paříž s nezapomenutelnou atmosférou v termínu 29.4. – 2.5.2017 za 13.990,-.

Během 4 dní se seznámíte s centrálními památkami jako je Champ Elysées s Vítězným obloukem, oblast galerie Louvre, radnice, Lucemburské zahrady, Trocadero s výhledem na Eiffelovu věž, chrám Matky Boží, Versailles, plavba lodí po Seině, Disneyland a plno dalších.

Benátky a severní Itálie se snídaní 4.950,-

Poznejte krásy Itálie: Vicenza – Verona – Sirmione – Padova – Benátky. Termín 25.6. – 28.6.2017 se snídaní za 4.950,-.

Program obsahuje návštěvu městečka Vicenza s pěší procházkou přes centrum a náměstí Piazza dei Signori. Následuje slavná Venora a prohlídka areny a domu Julie. Dále je v plánu večerní návštěva lázní Sirmione a jezero Garda s řadou pohádkových vil.

Následující den se zastavíte v Padově, kde je prohlídka centra města a kostel Sv. Antonína. Následují Benátky a pěší prohlídka tohoto jedinečného města, kde je možné vidět most Ralto, náměstí San Marco, Dóžecí palác, Canale Grande a plno dalších.

5 denní relaxování v Maďarsku

5 denní relaxační pobyt v Maďarsku, Miskolc, Tapolca v termínu 1.3. – 5.3.2017 se snídaní za 2.160,-.

Útulný penzion leží nedaleko evropsky vyhlášených Jeskynních termálních lázní, v celé oblasti je klid a mírumilovná atmosféra. Lázně jsou určeny k léčení dýchacích cest, krevního oběhu, cévních onemocnění apod.

Najdeme zde kryté jeskyní bazény, které jsou propojeny s venkovními bazény. Teplota vody se pohybuje kolem 30 – 33°C. Lázně stojí u přírodního parku, který láká k procházkám a zábavě v podobě jezera s lodičkami, lanového centra a bobové dráhy.